Šljiva Premium

Osvojena zlatna medalja za našu premijum rakiju od šljive na ocenjivanju na Šumadijskom festivalu rakije 2023. predstavlja veliko priznanje i potvrdu vrhunskog kvaliteta našeg proizvoda. Ovaj festival, poznat po okupljanju stručnjaka, ljubitelja rakije i uglednih degustatora, predstavlja važan događaj u svetu destilata, a osvojena zlatna medalja ima dubok značaj za naš podrum.

Premium rakija od šljive iz našeg podruma već je stekla reputaciju po svojoj autentičnosti, pažljivoj proizvodnji i izuzetnom ukusu. Ova nagrada na Šumadijskom festivalu rakije samo potvrđuje da naša rakija ne samo da zadovoljava visoke standarde već ih i nadmašuje, što je rezultat predanosti kvalitetu i stručnosti našeg tima.

šumadijski festival rakije 2023

Ocenjivanje na festivalu sastoji se od panela iskusnih degustatora koji pažljivo procenjuju svaki aspekt rakije, uključujući aromu, boju, teksturu i, naravno, ukus. Osvojena zlatna medalja svedoči o tome da naša rakija od šljive nije samo prošla kroz ovu kritičnu analizu već je i istakla svoj jedinstveni karakter među brojnim uzorcima.

Kroz pažljiv proces odabira najkvalitetnijih šljiva, preciznu fermentaciju i savremene destilacione tehnike, ali I odlezavanje 5 god u hrastovim buricima  stvaramo ne samo piće već i umetnost koja se ceni i nagrađuje na prestižnim događajima poput Šumadijskog festivala rakije.

Ova nagrada predstavlja ne samo potvrdu kvaliteta naših proizvoda već i podstrek za dalji rad i inovacije, čime se obezbeđuje da naša vinarija ostane sinonim za  domaći destilat u godinama koje dolaze.