Wine Vision Balkan

Wine Vision by Open Balkan 2023 predstavlja vrhunski događaj u svetu vina, okupljajući vinske stručnjake, vinare, ljubitelje vina i industrijske profesionalce iz čitavog regiona Balkana. Ova prestižna manifestacija, koja se održava pod okriljem Open Balkan inicijative, ima za cilj promovisanje bogatstva i raznolikosti vinske kulture na Balkanu, stvarajući platformu za razmenu iskustava, poslovnih prilika i umrežavanje među učesnicima. 2023 svoje ucesce smo uzeli i mi gde smo imali priliku da kao izlagaci pokazemo sta jedna porodicna vinarija iz Šumadije moze da ponudi.
 
Ovaj događaj je više od klasičnog takmičenja vina; to je i platforma za edukaciju, promociju inovacija u industriji vina kao i za razmenu znanja između vinara. Učesnici imaju priliku da predstave svoje proizvode stručnjacima i ljubiteljima vina, dobiju povratne informacije, ali i da se inspirišu najnovijim trendovima i tehnikama u proizvodnji vina.
 
Wine Vision by Open Balkan 2023 takođe, pruža prostor za povezivanje vinara sa distributerima, trgovcima vinom i drugim ključnim akterima u industriji. Ovo je idealna prilika za proširenje poslovnih horizonata, uspostavljanje novih poslovnih partnerstava i plasiranje vina na tržište. Osim toga, događaj podržava promociju vinskog turizma u regionu, privlačeći pažnju ljubitelja vina iz različitih delova sveta.
 
Ucesce Podruma Stari hrast na Wine Vision by Open Balkan 2023 doprinosi ne samo afirmaciji naše vinarije, već i promociji vinarske scene Balkana kao celine. Kroz degustaciju njihovih vrhunskih vina, posetioci imaju priliku da dožive autentičnost i jedinstvenost balkanske vinske tradicije, ostavljajući neizbrisiv utisak o raznovrsnosti i kvalitetu vina koje ovaj region nudi.