Image Alt

Premium

Od sađenja prvih čokota, pa do danas, naša misija je proizvesti najbolje iz pažljivo biranih plodova koje daje blagorodna šumadijska zemlja.
Stalnim usavršavanjem na tehnološkom polju i primenama najnovijih mera nege u samim zasadima, nakon višegodišnjeg rada, uspeli smo da iznedrimo proizvode koje sa ponosom svrstavamo u grupu PREMIUM.

Kada su u pitanju PREMIUM vina, proizvodimo ih samo u najboljim godinama i u ograničenoj seriji do 3000 boca. Počinjemo sa pažljivim odabirom najfinijeg grožđa iz vinograda, ručnom berbom i izdvajanjem gde se svaka bobica tretira kao dragoceni dijamant.

Vinogradarski stručnjaci koriste tajne metode koje kombinuju vekovnu mudrost s modernom tehnologijom kako bi postigli savršenstvo ukusa i arome.

PREMIUM rakije od šljive, dunje, ali i vinjak dobijamo postupkom destilacije koji je delikatan i tradicionalan, ali koristeći najnoviju tehnologiju. Svaka kap premium rakije nosi u sebi bogatstvo zemlje i strastvenu predanost naše porodice, pružajući izuzetno iskustvo uživanja i učvršćujući reputaciju rakija kao vrhunskih destilata.