Roze

Image

Roze

Visoki napon, opasno po apatiju Odnos prema vinu ove boje je ogledalo vinarije.Mahom ružno pače, kod nas je od starta raskošni labud. Pa dobro, pravimo ga od Caberne Sauvignon i imamo sva prava da od njega očekujemo dosta. A ume da vrati, onako jagodast, malinast, slasan… Naš roze je tečna hrana u bukvalnom slislu i kao takav, a opet savršen pratilac mnogih jela. Naš Roze je piće koje uvek podiže raspoloženje, stavljajući u oči konzumenta ružičasta sočiva, kroz koja svet ne samo deluje, već je i lepši.
 

Sorta:

100% Cabernet Sauvignon
 

Alkohol:

12.0 Vol %
 

Cena:

650.00 din.
 

Karakteristike:

Nesto sto smo godinama želeli da postignemo, intenzivna boja, ruzičasta, izražen voćan miris a u ustima čitava eksplozija ukusa, od crvenog, bobičastog voća, šumskih jagoda do iznenadjujućih egzotičnih primesa, manga, papaje i sve to savršeno istaknuto lepim kiselinama tako da vinu daju izuzetnu svežinu, lep, skladan i neopterećujuć utisak.
 

Slaganje:

Savršen kao aparitiv ili uz laganiji deo obroka. Sjajan je pratilac laganih pasta, jela na bazi belog mesa, čak i sa nekom zanimljivom kombinacijom voćnih sladoleda!